Verification: 59bccf5f22d6fa79 content="L9C2pvjdEFqSJglmJbCZGqCETV_7hro3Nj3udpftDF8" /> Your SEO optimized title page contents
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/Koruta%C5%9F-Orman-%C3%9Cr%C3%BCnleri/142266209225655?fref=ts

Anasayfa


     AHŞAP KAPI ,AHŞAP AMERİKAN KAPI ,AĞAÇ KAPI ,MASİF KAPI ,HAZIR AĞAÇ KAPI ,AHŞAP KAPI FİYATLARI

   
Ürün Kodu : AHŞAP (AĞAÇ) MASİF KAPI KORU2
Üretici : korutaş orman ürünleri
Ürün Özellikleri
-BOYA ATILMAMAKTADIR. -TÜM ÖLÇÜLERDE AYNI GÜN TESLİM EDİLEBİLMEKTEDİR. -YERİNE MONTAJ HİZMETİ VARDIR..
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ahşap pencere, ahşap kapı Ahşap Kullanılan en eski yapı malzemesidir.Anadolu'da binlerce yıllık bir geçmişe sahiptir.Üretimi ve işlenmesi için en az enerji gerektiren yapı malzemesidir.Üstün nem ve ısı yalıtımı özellikleri ile yaşanacak en sağlıklı ortamı sunar.

Doğaldır, güzel, dekoratiftir, ferahlık verir. Ömrü PVC nin iki katıdır. Sıcaklık değişimi ile ölçüleri değişmez, bağlantı noktaları zorlanmaz, bina birleşim detayları bozulmaz. Her türlü bakım, tamirat veya renk değişimi mümkündür. Lamine ahşap esneme yapmaz, kırılmaz, çok dayanıklıdır, güvenlidir. Ekonomiktir. Ömrünün 2 kat uzun olasının yanında neye para ödediğinizi görürsünüz. Isı ve ses yalıtımında benzersizdir. PVC Pencere, PVC Doğrama Yapaydır, daral getirir. Ahşap görünümlü olabilir ama ahşap olamaz. Ömrü 20-25 yıldır. Sıcaklık değişiminden etkilenir, içerisindeki taşıyıcı metal profillere göre farklı uzama katsayına sahiptir. Bakım ve tamirat yapılamaz Esnek olduğu için dışarıdan zorlamayla açılabilir. Ucuza mal ettiğiniz PVC nin kendi et kalınlığını ve taşıyıcı metal profillerin et kalınlığını görmeniz mümkün değildir. Isı ve ses yalıtımını arttırmak için profil içerisinde bol odacık, kasa-kanat arasında bol conta gerektirir. Toksittir, zehirlidir. Çevreye zararlıdır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj