Verification: 59bccf5f22d6fa79 content="L9C2pvjdEFqSJglmJbCZGqCETV_7hro3Nj3udpftDF8" /> Your SEO optimized title page contents
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/Koruta%C5%9F-Orman-%C3%9Cr%C3%BCnleri/142266209225655?fref=ts

Anasayfa


     ESNEK KONTRPLAK

   
Ürün Kodu : Esnek Kontrplak
Üretici : KORUTAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ
Ürün Özellikleri
Ölçü:122X244 İstenilen ebatlarda kesim yapılmaktadır-1. kalite esnek kontraplaklardır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

  



ESNEK KONTRPLAK (KONTRAPLAK)

Esnek Kontraplak Özellikleri: Suyuna Esnek Kontrplaklar ve Sokrasına Esnek Kontrplaklar
 

Esnek kontrplak Özgül Ağırlık: 400kg/m3 (yaklaşık)
Esnek kontrplak  Yaklaşık Ağırlık kg/m2 (5mm için): 2 kg/m2
Esnek kontrplak  Yaklaşık Ağırlık kg/m2 (7mm için): 3 kg/m2
Esnek kontrplak Yaklaşık Ağırlık kg/m2 (9mm için): 3,8 kg/m2
Esnek kontrplak Min. Dönme Çapı (5mm için): 55 mm
Esnek kontrplak Min. Dönme Çapı (7mm için): 70 mm
Esnek kontrplak  Min. Dönme Çapı (9mm için): 100 mm

Esnek kontrplaklarımızın yüzeyleri tamamen boya tutar nitelikte olup, kaplandıktan sonra da bir boya veya vernik uygulanabilir. Gerek görülüyorsa ince bir zımparalama işlemi yapmak mümkündür. Esnek Kontraplak Levha Ölçüleri: 1220 mm x 2440 mm / 1220 mm x 2500 mm Suyuna ve Sokrasına. Esnek Kontraplak Levha Kalınlıkları : 3 mm esnek kontrplak / 4 mm esnek kontrplak / 5 mm esnek kontrplak/7mm esnek kontrplak /8mm esnek kontrplak/9mm esnek kontrplak/10mm esnek kontrplak/12mm esnek kontrplak

Korutaş orman ürünleri Projeleriniz doğrultusunda, toptan şekilde kullanımınıza sunduğumuz esnek kontrplaklar hakkında sipariş vermek veya bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Esnek kontrplak , Mimari tasarımda ve mobilya üretiminde son yıllarda tüm dünyada istenilen bir ürün haline gelmiştir.

KORUTAŞ  Orman Ürünleri tercih edilen bu ürünü uzman kadrosu ile tüm Türkiye piyasasına sunmaktadır.

Esnek kontrplak; Kontrplakta elastikiyet , esneklik ve dayanıklılık gibi fiziksel özellikleri ve bu özelliklerine göre esnek kontranın ekonomik olması ve kullanımda büyük kolaylıklar sağlaması sonucunda tercih sebebi olmaktadır.

Masif ağaç veya normal kontralarda elde edilmesi oldukça zor olan esnek kontrplak, yüksek maliyetli ve zaman gerektiren her türlü figür, mobilya ve tasarımın yapımında esnek kontrplak sizlere zamandan ve paradan tasarruf elde ettirebilecek bir üründür.
Kontranın üzerine laminat veya kaplama yapıştırılmak istiyorsanız plakalara şekil verilirken veya şekil verildikten sonra yapıştırabilir. Kaplama veya laminat gibi malzemeleride şubelerimizden temin edebilirsiniz. Esnek kontrplak levhaları istenilen şekil verildikten sonra, uygun tutkallar kullanılarak yapıştırılmalıdır. Eğer isterseniz kaplama veya laminat esnek kontrplak parçaları ile birlikte preslenebilir. Şekil verildikten sonra esnek kontrplak panellerine herhangi bir son işlem yapılabilir.Esnek kontrplak ile kavisli işler yapmak, özellikle de dar yarı çap gereken yerlerde kullanarak ve hayal gücünüzün son noktalarında mobilyalar yaratarak kolay ve hızlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Esnek kontramızın uygun oda sıcaklığında ve nem miktarında olması önemlidir. İstenilen sıcaklık , %65 nem oranında 27 C" dir.

Esnek Kontralar kullanılmadan önce birkaç defa elden geçmeli ve bükülmelidir. Bükülme panellerin kolaylıkla şekil verilmesine imkân verir. İstenilen boyutlarda parçalar kesilir, kullanma dan önce bir kaç kere bükülür. Bu şekilde esneklik özelliği arttırılır. Daha sonra parçalar basit makineler veya ahşap işlerinde kullanılan basit tutturucularla sabitlenir. Sizlere en yakın Ekşioğlu orman ürünlerinden istiyeceğiniz uygun ahşap tutkalı ile bir araya getirebilirsiniz. Esnek kontrplak parçaları tutkallanıp kuruduktan sonra kurudukları şekilde kalacaktır.Esnek kontrplakların Yüzeyleri direk olarak boyanabilir, kaplanabilir veya her iki işlem uygulanabilir. İstenildiği taktirde ise ince zımparalama işlemi yapılabilir.


Levha ölçüleri: 1220 mm x 2440 mm / 122 mm x 250 mm Suyuna ve Sokrasına. ,
Levha kalınlıkları : 3mm esnek kontrplak/4mm esnek kontrplak/5mm esnek kontrplak/ 6mm esnek kontrplak/8mm esnek kontrplak/10mm esnek kontrplak/12mm esnek kontrplak

 ESNEK KONTRPLAK DİĞER KALINLIKLARI İÇİN TIKLAYIN...!

KONTRPLAK ÇEŞİTLERİ - ESNEK KONTRPLAK NEDİR? - ESNEK KONTRAPLAK FİYATLARI

 


Esnek kontrplak, orman ürünlerinin çeşitlenmesi ve daha spesifik ihtiyaçlara cevap verecek yönde şekillenmesinin bir sonucu olarak ortaya çıkmış teknoloji ve doğanın birleişimi olan bir üründür. Esnek kontrplak bugün birçok projede vazgeçilmez olarak görülen bir malzeme haline gelmiş esnek kontrplak  mobilya tasarımında esnek kontrplak , iç mimaride esnek kontrplak , esnek kontraplaktan beklenenin dahi önüne geçmiştir . Esnek kontrplak bu tasarımları bir adım daha öne taşır duruma gelmiştir. 

Korutaş Orman Ürünleri, direk ithalatını yaptığı değişik kalınlıklardaki esnek kontra yı, gerek kendisi toptan yada bayileri aracılığı ile perakende olarak Türkiye genelinde pazarlamaktadır.

 

Esnek kontra (flexible plywood); Esnek kontrplak hem elastikiyet, dayanıklılık, sağlamlık gibi teknik özelliklerinin üstün olması hem de uygulanırken sağladığı büyük kolaylık sebebiyle size zaman kazandırması bakımından tercih sebebi olmuştur. Çeşitli kalınlıklardaki esnek kontrplak ya da esnek kontra, masif ağaç veya normal kontralarda elde edilmesi oldukça zor, yüksek maliyetli ve zaman gerektiren her türlü figür, mobilya ve tasarımın yapımında sizlere zamandan ve paradan tasarruf ettirebilecek bir üründür. Esnek kontrplak özellikleri sayesinde yuvarlak, kavisli, bombeli ve dönüşlü tasarımlarınızda, ek bir zaman harcamadan, şekil vermek için fazladan bir güç sarf etmeden, üstelik ahşap görüntüsünden de hiç bir şey kaybetmeden, deseninin tüm canlılığı ile her türlü tasarımınıza kolaylık ve size daha orijinal modeller yaratmak için imkan verir.

Esnek kontramızın uygun oda sıcaklığında ve nem miktarında olması önemlidir. İstenilen sıcaklık, %65 nem oranında 27 C dir. Esneyebilen bu kontrplak levhaların kullanılmadan önce, verilecek şekle göre bir süre bükülmesi ve esnetilerek alıştırılması uygulamada kolaylık sağlayacaktır. Şekil verilerek hazırlanan parçaların marangozlukta kullanılan basit araç gereçle yapıştırılması ve tutturulması mümkündür. Eğer esnek kontrplaklarınızı, laminat veya ahşap kaplamalar ile kaplamak istiyorsanız, plakalara şekil verirken veya sabitlendikten sonra bu kaplama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu kaplama ve laminat gibi malzemeleri de mağazalarımızdan temin edebilirsiniz. Esnek kontra, kaplanırken, ahşap kaplama ve laminat ile birlikte preslenebilir. Şekil verildikten sonra son bir işlem yapılabilir.

Esnek Kontrplak Çeşitleri, Esnek Kontrplak Ebatları ve Esnek Kontrplak Kalınlıkları hakkında daha detaylı bilgi için ESNEK KONTRPPLAK İLETİŞİM KISMINDAN  iletişime geçebilirsinizi.

iLGİLİ LİNKLER;

3mm Esnek kontrplak,3mm esnek,3mm kontra,3mm esnek kontra,esnek kontraplak,esneyen kontra,esneyen kontrplak,esnek kontrplak fiyatları,esnek kontrplak nedir,esnek kontrplak çeşitleri,esnek kontrplak,satıcıları,esnek kontraplak ,kontrplak,osb,kontraplak,kontraplak fiyatları,kontraplak satıcıları,marin kontraplak,su kontrası,marin kontra,marin kontraplak,kontra,kontraplak fiyatları,kontraplak satıcıları,kontraplak fabrikası,kontra fabrikası,kontra fiyatları,kayın kontra,kayın kontraplak,kayın marin kontra,kavak kontra,kavak kontraplak,kavak marin kontraplak,kavak kontrplak,kavak kontrplak fiyatları,kavak kontrplak satıcıları,masif panel,esnek kontra,esnek kontrplak,masif panel satıcıları,osb fiyatları,osb satıcıları,osb ölçüleri,osb üreticileri,osb fabrikası,osb satıcıları istanbul,çatı için osb,kronospan osb,çatı için osb,çatılarda osb,çatı malzemesi,amerikan kapı,mdf kapı,mobilya kapı,masif kapı,odakapısı imalat,kapı fabrikası,panel kapı,amerikan panel kapı,istanbulda kapı montaj,korutaş kapı,korutaş kontrplak
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj